Aanmelding nieuwe leerlingen

Leuk, u overweegt uw kind aan te melden op onze school. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden?
Het is fijn als u eerst even 0493 - 31 41 44 belt en met Elke Vincent een afspraak maakt om onze school te komen bezoeken. Elke is de 'co÷rdinator onderbouw' van onze school.
U bent dan samen met uw kind van harte welkom voor een gesprek, waarin wij u informatie geven en waarin u al uw mogelijke vragen kunt stellen.
Maar we gaan natuurlijk ook eens rond lopen in de school, dan kunt u zien hoe het er bij ons aan toe gaat als de school 'volop in bedrijf' is. Zo kunt u proeven of de uitstraling, de sfeer en het werkklimaat in en om onze school u en uw kind bevallen.
Tijdens dit gesprek ontvangt u van ons de aanmeldingsformulieren, die u daarna thuis op uw gemak kunt invullen.

Als u toevallig van tevoren al weet dat u straks definitief voor onze school kiest,  dan kunt eventueel hier al de digitale inschrijfformulieren downloaden.

Wanneer kan ik mijn kind aanmelden?
In principe kunt u uw kind het hele jaar door aanmelden. Omdat we echter - in verband met de planning - graag weten welke kinderen we in het volgende schooljaar kunnen verwachten, verzoeken we u om uw kind(eren) zo mogelijk in de maanden oktober, november of december aan te melden.
Dus wordt uw kind 4 jaar vˇˇr juni 2019 wilt u dan - indien mogelijk - nu reeds uw kind aanmelden bij ons op school.
Kinderen die eerder al bij ons aangemeld zijn hoeft u natuurlijk niet opnieuw aan te melden.

Ik heb al kinderen op school
Heeft u reeds oudere kinderen bij ons op school en wilt u uw kind aanmelden, loop dan even binnen bij Elke Vincent om een aanmeldingssetje te vragen, of download hierboven het digitale inschrijfformulier.

Instroom
Kinderen die 4 jaar worden kunnen volgens de wetgeving instromen in groep 1 op de dag na hun verjaardag.
Per kind wordt door de bouwco÷rdinator bekeken wat de beste instroomdatum is.
In de laatste 6 weken van het schooljaar laten wij bij voorkeur geen kinderen meer instromen.
Voorafgaand aan hun 4e verjaardag mogen kinderen kennis komen maken in de klas, daartoe ontvangen zij ruim van te voren een uitnodiging van de leerkracht.