Tussenschoolse opvang

Ziekmelden voor de TSO: stuur een mailtje naar info@tso-puk.nl

De tussenschoolse opvang (overblijven) wordt eveneens door kinderopvang Puk verzorgd. Alle kinderen van onze school zijn daar van harte welkom. kinderopvang Puk zorgt er samen met de school voor dat de kinderen op een fijne, maar vooral veilige manier overblijven.
U kunt kiezen voor opvang op vaste dagen in de week, of voor incidentele opvang. Het laatste is eigenlijk alleen gemakkelijk als uw kind slechts af en toe overblijft.

Abonnementen:
Het overblijven kost € 2,-- per keer en u ontvangt een korting bij het afnemen van abonnementen!

Half jaar abonnement (20 weken); u ontvangt een korting van 5 %
1 dag in de week TSO                  = €  38,00   (€ 2,00 korting)
2 dagen in de week TSO              = €  76,00   (€ 4,00 korting)
3 dagen in de week TSO              = € 114,00  (€ 6,00 korting)

Jaarabonnement(39 weken); u ontvangt een korting van 10%
1 dag in de week TSO                  = €   70,20   (€ 7,80 korting)
2 dagen in de week TSO              = € 140,40   (€ 15,60 korting)
3 dagen in de week TSO              = € 210,60   (€ 23,40 korting)

Wanneer u een halfjaarabonnement of jaarabonnement koopt, hoeft u geen overblijfbonnetjes meer mee te geven aan uw kinderen!

Overblijfbonnen:
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overblijfbonnen aan te schaffen in het geval dat uw kind slechts af en toe overblijft.
Er zijn vellen met 10 overblijfbonnen beschikbaar. Het overblijven kost € 2,--  per keer (dus geen korting).
Indien u gebruik gaat maken van de overblijfbonnen, wordt u dringend verzocht om de overblijf-bonnetjes ingevuld v๓๓r 08.45 uur in het overblijfbakje bij de klas in te leveren. Willem (de concierge) zal de overblijfbonnetjes ophalen en uw kind wordt op de overblijflijst vermeld.
Alle betalingen (abonnementen en overblijfbonnen) gaan via een eenmalige automatische machtiging en deze formulieren zijn te verkrijgen bij het BSO lokaal op maandag tussen 08.15 en 08.30 uur. Op maandag, dinsdag en donderdag is dit ook mogelijk van 15.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de TSO wordt melk, drinkyoghurt, ranja of water aangeboden. In verband met de veiligheid voor uw kinderen kiest kinderopvang Puk ervoor om alleen afgekoelde thee te schenken, voor groep 3 t/m 8. Natuurlijk mogen kinderen ook eigen pakjes drinken meenemen. Tevens vragen wij u vriendelijk om geen snoepgoed mee te geven.

Mocht u nog vragen hebben over de TSO, dan kunt u terecht bij:

Susan Welten            Co๖rdinator TSO van de Gerardusschool
Telefoonnummer     06-57148409