Samenstelling OR

In het schooljaar 2017-2018 is de samenstelling van de Ouderraad als volgt:

Voorzitter                Annelies Schrama
Vice-voorzitter        Wilfred van Montfort
Secretaris                Wilfred van Montfort
Penningmeester     Anne  Schrama
Leden                       Corine Ars
                                  Loes Coopmans
                                  Rebecca Driessen
                                  Judith Eder
                                  Kim Jansen
                                  Desiree Jochems
                                  Femke van Tartwijk

Hieronder stellen zij zich voor:

Annelies

Mijn naam in Annelies Schrama, getrouwd met Peter Schrama en moeder van Koen (2011), Meike (2013) en Brechtje (2015).
Ik werk 2 a 3 dagen per week als fysiotherapeut en wil me daarnaast ook inzetten voor een fijne schooltijd voor mijn en andere kinderen. Vandaar dat ik sinds 2016 deelneem aan de Ouderraad.

Wilfred

Mijn naam is Wilfred van Montfort, getrouwd met Lianne van de Laar. Wij hebben 2 kinderen Lucas (2003) en Niels (2006). Ik woon al mijn hele leven in de Walsberg en heb zelf ook op de Gerardusschool gezeten. Ik heb sinds 3 jaar een eigen bedrijf in waterbedden, maar ik verhuur mezelf als freelancer verkoopbemiddeling voor een bedrijf in zonnepanelen, sinds het schooljaar 2008/2009 ben ik lid van de OR omdat ik graag betrokken ben bij de school van mijn kinderen.
Anne

Hallo! Ik ben Anne Schrama, geboren en getogen in de Walsberg in Deurne. Ik ben getrouwd met Nico en samen zijn wij de trotse ouders van Robin, Nikki en Sam. Drie dames waarvan Robin en Nikki al op de Gerardusschool zitten. Wij komen beiden uit de Walsberg en hebben een eigen bedrijf; Hoveniersbedrijf de Linden. In eerste instantie voel ik mij moeder, maar ik werk ook in het bedrijf en verzorg daar de hele financiŽle administratie en alles wat er extra bij komt kijken. Ik wil mij heel graag inzetten voor de basisschool zodat we daar een fijne tijd mogen beleven. Daarom ben ik in 2016 lid geworden van de OR, in de functie van penningmeester.

Corine

Mijn naam is Corine Ars, ik woon samen met Hans van den Berkmortel en samen hebben wij twee kinderen, Sanne (2005) en Emma (2006).
Ik ben geboren en getogen in de provincie Zeeland, maar woon inmiddels alweer ruim 15 jaar in Brabant, waarvan de laatste tien jaar in de Walsberg.
Ik ben lid geworden van de OR omdat ik graag betrokken ben bij de ontwikkelingen op school.
Loes

Ik ben Loes Coopmans, getrouwd met Marc en trotse moeder van twee kinderen Mila (2012) en Ruben (2014).
Ik ben geboren in de Walsberg. Daarna heb ik meerdere jaren in Tilburg en later Eindhoven gewoond. Sinds kort woon ik weer in Deurne, terug naar mijn roots. Het is voor ons gezin toch fijner om in een dorp te wonen.
Ik heb 8 jaar bij Achmea gewerkt, maar omdat ik graag een nieuwe richting in wil slaan ben ik onlangs begonnen met een studie voor praktijkondersteuner GGZ. Daarvoor loop ik stage bij een huisartsenpraktijk in Helmond.
Omdat ik graag betrokken ben bij de schooltijd van mijn kinderen en ik het leuk vind om dingen te organiseren, heb ik me aangesloten bij de OR.

Rebecca

Mijn naam is Rebecca Driessen, geboren en getogen in Deurne. ik woon samen met Jean-Paul Vosmeer. Samen hebben wij 2 kinderen Lisa (2006) en Noah (2009).
Ik werk al 16 jaar jaar met veel plezier bij Center Parcs Het Meerdal /Limburgse Peel, 2,5 dag per week. Bij CP werk ik op de afdeling Central Office.
1 dag per week werk ik bij React Online (administratie). Organiseren doe ik graag en betrokkenheid bij de school van onze kinderen vind ik fijn en belangrijk, daarom ben ik lid geworden van de ouderraad.

Judith

Mijn naam is Judit Eder, geboren en getogen in Budapest. Sinds 2007 woon ik in Nederland. Na een aantal jaren in Den Bosch gewoond te hebben, woon ik samen met mijn partner Rico, onze dochter Jacqueline en zoon DaniŽl sinds 2012 in Deurne. Naast het zijn van moeder ben ik tevens vestigingsmanager bij een transportbedrijf. Ik vind het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de school waar onze kinderen naar toe gaan. Samen met de andere OR-leden hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen op school.

Kim

Mijn naam is Kim Jansen. In 1986 geboren in Nijmegen en opgegroeid in Deurne. Zelf een heerlijke basisschooltijd gehad op de Gerardusschool. Sinds kort werk ik bij Koonings bruid&bruidegom in Deurne en heb het daar heel erg naar mijn zin!
Ik geniet ervan om met mijn kinderen en hun klasgenootjes samen leuke dingen te ondernemen en mijn kinderen vinden het fijn om mij op school of in de klas te zien. Als ouders hebben we samen met de leerkrachten de verantwoordelijkheid om de kinderen niet alleen een leerzame maar voor mij heel belangrijk ook een onbezorgde, veilige en warme schooltijd te geven en o.a. met mijn plek in de OR zou ik daar invulling aan willen geven!
Desiree

Hallo mijn naam is Desiree Jochems en ben moeder van Dries (2012) en Mijs (2014) Hermans. Dries zit sinds 2016 op de Gerardusschool. Ik zelf heb ook op de Gerardusschool gezeten en ben daar gestart in groep 6. Ik werk sinds september bij het Regionaal Autisme Centrum als ambulant begeleidster/ woonbegeleidster. Ik begeleid daar kinderen, pubers en (jong)volwassenen die een stoornis in het Autismespectrum hebben.
Ik neem graag deel aan de OR omdat ik graag op de hoogte ben van alle ontwikkelingen rondom school. Maar ik doe het voornamelijk voor de kinderen!

Femke

Hallo, mijn naam is Femke van Tartwijk en getrouwd met Jos van Tartwijk. Sinds 2001 wonen we in Deurne. We hebben 2 zonen genaamd Milan 2006 en Remo 2008. Werk 5 dagen in mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Wil graag een steentje bij dragen en wat meer betrokken zijn met school. Als ondernemer moet dat vast lukken.